Wat een mooie dag...


Op vrijdag 19 juli was het dan eindelijk zover. De Bruiloft!!!


En natuurlijk horen daar onze honden ook bij. Ze waren speciaal naar de trimster Doris  https://www.facebook.com/hondentrimsalondoris/ geweest en mochten al dagen (geheel tegen hun zin in) niet meer zwemmen. Ze moesten immers mooi op de foto. Nadat deze mooie foto was gemaakt was het genoeg en kwam de werkelijke aart van onze Tollers naar boven. Achter de auto in dit park ligt een vijver.....en in een onbewaakt moment namen Nilsa en Evy de benen en sprongen in de vijver...en daar hebben ze heerlijk van genoten.

Gelukkig was Valentino net aangelijnd en was zijn mooie strik nog droog want Nilsa had nog een hoofdrol te vervullen. Zij zou namelijk een uur later, in de trouwzaal, de ringen brengen. Dus na een kleine opknapbeurt is dit toch nog op zijn pootjes terecht gekomen.

Zoals iedereen weet dankt onze kennel haar naam aan onze eerste toller Fay. Dominique had natuurlijk heel graag gezien dat Fay erbij was geweest. Om Fay er toch bij de laten zijn kreeg Dominique, als verrassing, een mooie armband met een bedel waarin het haar van Fay verwerkt is. Met speciale dank aan Mariska de Leng van https://www.facebook.com/sieraden.methondenhaar/?ref=profile_intro_card voor de spoedlevering.