Toekomstige nestjes

Wij zijn een kleine kennel en zullen slechts af en toe een nestje fokken. Helaas is gebleken (10-10-2019)  dat Nilsa niet drachtig is.  Wij hopen op een nestje van Evy en Valentino begin 2020. Uiteraard gaan we ook met  Nilsa nog een keer proberen een nestje te krijgen. Dit zal vermoedelijk tweede helft 2020 worden.

Onze toller pups groeien op in huiselijke kring en komen in contact met andere dieren en kinderen. Wij doen ons uiterste best om ze optimaal te socialiseren.  

Wat verwachten wij van pup-kopers? 

Wij vinden het uiteraard erg belangrijk dat de pups bij goede, liefdevolle baasjes terecht komen, die weten wat dit ras nodig heeft. Baasjes die willen werken met hun toller. Welke hondensport je gaat beoefenen maakt niet zoveel uit. Maar geef ze de tijd om rustig op te groeien tot een fijne huis en/of werkhond. Dit  zonder al teveel druk op hen te leggen. Tollers zijn  gevoelige honden en hebben geen harde hand nodig. Dit werkt juist averechts. 

Op onze wachtlijst kun je alleen terecht komen na persoonlijk contact. Wij willen altijd eerst even kennis maken met eventuele nieuwe eigenaren van een pup.  Een kennismakingsgesprek zegt natuurlijk veel meer, dan een e-mail of telefonisch contact. 

Onze pups krijgen de nodige puppy entingen, ontwormingskuur, EU-paspoort, DNA registratie, microchip en natuurlijk een eigen stamboom. Wanneer de pups tenminste 4 weken oud zijn kunnen de pup-kopers, in overleg, komen kijken en knuffelen. 

Met eventuele vragen kun je altijd bij ons terecht.