Onze teefjes

Nilsa:

Onze eerste dame komt uit Denemarken en draagt de naam Redmound's Pick A Dutch Nilsa aka Nilsa. Ze is geboren op 11-10-2016 in klein dorpje in Denemarken. Toen Nilsa 4 weken oud was ben ik haar voor het eerst gaan bezoeken. Daarna begon het lange wachten. Omdat de wetgeving voorschrijft dat honden pas na de rabiës inenting geimporteerd mogen worden konden we haar pas met 15 weken ophalen ( bij 12 weken vindt de enting plaats en dan volgen nog 21 dagen incubatietijd).

Nilsa is een hele zachte en lieve toller, ze houdt van knuffelen maar ook van werken. Hondenshows, gehoorzaamheid of lekker wandelen in de bossen vindt ze geweldig. Nilsa is een echte toller, en zal dan ook bij nieuwe situaties altijd eerst de kat uit de boom kijken, maar als ze alles goed heeft geobserveerd dan is ze een super vrije hond. 

Evy:


Onze jongste aanwinst is een dame uit Slovenië. Ze is geboren op 29 mei 2018 en draagt de naam  Firespark's Mystic Moonlight aka Evy. Ook op onze Evy hebben we na het eerste bezoek lang moeten wachten. Maar ook zij was het wachten meer dan waard. Evy is een nieuwsgierig en open tollertje. Ze wil er graag op uit om samen met ons te werken. Evy is gek op apporteren (jacht) en neemt deel aan gehoorzaamheidstrainingen.  Tijdens hondenshows is Evy een genot om naar te kijken. 

Als je meer foto's van Nilsa en Evy  wil zien neem klik dan hier